Hoofdstuk 04 je eerste kerst

balu3

achter buiten in de sneeuw

Hoofdstuk 04 Dat klopte allemaal. Het bleken je vorige eigenaren te zijn. Dezelfde die jou weg hadden gedaan, je zou hun baby niet hebben geaccepteerd. Ook zou je op cursus hebben gezeten om liever te worden, wat een onzin! Toen hebben ze je laten castreren en toen dat allemaal niet hielp hebben ze je naar het asiel gebracht. Dit was een geluk voor ons. Als je met ons speelde was je erg fel, wat een scherpe tanden  had jij zeg! Het kostte ons bijna onze vingers. Daar moesten wij iets op bedenken, onze vingers waren al aardig beschadigd door jouw tanden.   De oplossing werden handschoenen, lekkere dikke handschoenen. Je werd er nog wilder en feller van maar gelukkig bleven onze vingers nu gespaard. Het heeft ons wel heel wat handschoenen gekost! De koude winter van het jaar 2000 kwam eraan. Stukken minder leuk om te wandelen in die ijzige kou maar we bleven volhouden tot het grote uitlaat veld. Die liepen we helemaal af totdat je rondjes begon te draaien en eindelijk HET deed.

 

Met de winter kwam ook de sneeuw, wat een rare witte dingen zeg. Naar mijn idee vond je het maar niks. Al die koude witte dingen aan je pootjes  maar ergens vond je het ook wel interessant. Na je sneeuwervaring kwamen de feestdagen, kerst en oud en nieuw,. en natuurlijk jouw verjaardag, 25 december om precies te zijn, je was een kersthond. Dat moest gevierd worden dus lekkere stukjes worst en hondenkoekjes, dat was smullen. Zo werd het voor iedereen feest, tot de jaarwisseling. Oud en nieuw was een complete ramp. Al die luide knallen van dat vuurwerk, je raakte er helemaal van in des tress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*