Hoofdstuk 03 te laat

k  Dat was trouwens de laatste keer dat je de zon zou zien en ook de warmte die zou je niet meer voelen.  Met grote spoed ging je in de dierenambulance.  Wat kan zo’n rit lang duren zeg we crosten door de hele stad.   Je hartje ging ontzettend tekeer wat had je het slecht.  Het baasje heeft je niet meer kunnen zien maar die leefde wel met je mee.  Na een lang afscheid in de ziekenkamer met je vrouwtje was het zover.  Je zou van je pijn worden verlost en  lang gaan slapen.  Je vrouwtje is erbij gebleven toen je de eerste prik kreeg toen kon ik niet meer.  Sorry lieverd maar ik had zo’n verdriet om jou en ik was heel alleen.  Ik kon niet meer helder denken ik wist dit was het beste maar wat zal ik je missen.  In al onze dromen zul je bij ons zijn.  We missen je Barrietje het is nu zo stil in huis zonder jou.  Geen gesnurk meer en geen geblaf zelfs het voetbaltrekje zien we niet meer.  Wij weten dat je gelukkig was bij ons en dat is een schrale troost.  Jouw ras kan normaal maar 6 of 7 jaar worden en jij werd toch 8 en een half.  Ooit zal er weer andere hond komen in ons huis maar eerst rouwen we nog om jou.  Als er ander komt zal het ook onze liefde krijgen die jij ook hebt gehad.  Vergeten doen we je nooit in onze harten leef je voort.  Barry we hielden van je je was onze eerste hond en zeker niet onze laatste maar voor jou is er altijd een plekje in  onze harten. Barry welterusten je hebt nu geen pijn meer en wij blijven van je houden. Overleden op: 16-04-2003 Deze foto laat zien hoe graag je een schoothondje wilde zijn 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*