hoofdstuk 13 Paniek

Na het overlijden  ongeveer anderhalf jaar  jaar  geleden van je maatje werd je een heel andere kater. Je kreeg  nog steeds je pillen en daar deed je het goed op. Zoals geschreven in het vorige hoofdstuk had je iedereen laten schrikken.Twee weken de buurtjes waren allang weer thuis ging het redelijk. De laatste week van augustus 2010 was een zwarte week. Er waren dagen bij dat je niet eten wilde en je was al zo mager.Toch bleef er hoop want de dag erna begon je gelukkig weer iets te eten.Het viel iedereen op dat je zeer aanhankelijk was veel meer dan normaal. Steeds wilde je maar bij iemand in de buurt zijn en op schoot zitten daar voelde je je veilig.Ook ik, de buuf kwam op donderdagmiddag  even langs je gezondheid ging niet zo goed. Ik ging heerlijk bij je zitten op de grond en ja hoor binnen no time zat je op schoot en viel in slaap. Een uurtje later ben je er voorzichtig af gegaan  en liep je naar je vrouwtje. Op schoot viel het haar op dat je wel heel veel kleine beestjes op je huid liepen.Jeetje hoe kan dat? Je kwam amper buiten….. Nu had ik gehoord dat het normaal was dat dieren met de dood in ogen vaak last hebben van dit soort narigheidjes. De vraag is  hoe kwam  je  eraan ?   Die vrijdag had je weer een beetje gegeten. Je sliep veel en nu op de bank met je eigen dekentje. Naar boven nee dat durfden de baasjes niet meer stel je zou van de trap vallen je zou alles breken wat er maar te breken viel..Toen kwam de zwarte zaterdag. Het regende  en je baasje had amper geslapen en was om half 7 al op… Het eerste wat ze deed was naar jou toe gaan en ze schrok enorm….Je lag met dekentje en al op de grond en alles was slap aan jou. Ze riep snel de rest van de familie want ja  het was duidelijk dat je kaarsje aan het opbranden was. Om de beurt lag je rustiig bij de jonge baasjes op schoot. Op een gegevan moment begon je te schreeuwen en om je heen te slaan met de kracht die je nog in je had. Jeetje wat eng was dat…                   op deze foto was je nog redelijk goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*