Hoofdstuk 13 Het einde kwam nabij

Daarna werd je ook weer gelijk rustig. Ook ik  de buuf heb gelukkig nog afscheid kunnen nemen van mijn oppaskat. Je voelde al heel koud aan je oren lijf en pootjes waren al koud maar je hartje bleef kloppen.Jeetje wat was jij sterk.!!!!!Onder het aaien  nog eenmaal zo’n aanval je sperde je ogen wijdopen je bekje ging open en je strekte je pootje Zo eng om mee te maken Meer kracht had je waarschijlnlijk niet De buur jongens riepen al van ga maar utaam dit was ook zo zielig om te zien je strijd met de dood want dat deed je je vocht er tegen.Omdat het op een zaterdag was, was er geen  dierenarts beschikbaar die aan huis kon komen om jou uit je lijden te verlossen.Er was helaas maar 1 optie en dat was er zelf naar toe gaan.Je katten bak werd schoongemaakt dat zou je vervoersbedje worden.Samen met je nieuwe mandje erin en wat warme kleding ging je je laatste rit tegemoet.De arts die hun hielp was heel vriendelijk en zag al direkt van dit is de juiste besllissing. Utaam jij was al in een soort van coma . Na de dodelijk spuit mochten de jongens luisteren of jouw hartje echt stil stond..   Ja je strijd was gestreden. Je ging weer mee naar huis en je lag er gewoon bij net als toen je wegging eigenlijk…..Ik heb je nog even voor het laatst gezien Later op die dag is de familie naar het crematorium gereden. Terwijl de familie koffie of thee mochten werd jij utaam netjes opgebaard in een nis.Ze hadden je heel mooi neergelegd als of je sliep. Als muziek hadden ze vogeltjes die zongen..Het was heel mooi  zo werd mij verteld.Na de plechtigheid werd je gelijk gecremeerd. Lieve utaam nu ben je in de regenboogbrug bij je maatje geheel gezond.Je hebt hem ongeveer anderhalf jaar  moeten missen maar nu zijn jullie weer voor altijd samen.Wij zullen je heel erg missen. Je kon zo lekker de slagroom van mijn gebakje afeten of je zat gewoon op schoot of als de koelkast open ging je stond er gelijk bij..De vakanties zullen leeg zijn zo  zonder jou.Lieve Utaam het verdriet is zeer groot. We hielden ook zoveel van jou. Vele katten zullen jaloers zijn op het gelukkige leven dat jij en je maatje hebben gehad.Lieve Utaam vergeten zullen we je nooit het is zo  leeg zonder jou VAARWEL!   Op de leeftijd van 19 jaar is jouw strijd ten einde op 28 augustus 2010 ging je naar het poezenparadijs……Dit was je laaste foto levend  broodjes mager r i p  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*