Hoofdstuk 31 Het bos

Ach ja het is al weer een tijdje geleden dat er nieuw verhaal kwam over onze witte. Er is ook zo veel gebeurd in 2008 In november overleed mijn broer de grote vriend van stoney en tevens kattenman. Maar dit terzijde want het gaat dus over Stoney .In december was er ook een klein incdent. Stoney heeft moeite met geluiden van sommge motoren in een auto. Deze auto  was aan het twijfelen of hij vooruit of achteruit zou gaan terwijl wij wilden oversteken.  Ja je moest snel wijken anders zat je er onder dus ging je door je achterpoot.Je liep echt goed mank zo zielig Toch hebben we doorgezet en ons blokje om gelopen. Je ging gelukkig op je poot steunen om te plassen  wat een opluchting het was niet gebroken.Hoe verder we liepen hoe beter het ging

 

. De volgende dag was het over . Je begrijpt de opluchting was groot.Daarna ging alles een beetje gewoon zijn gangetje oud en nieuw ging knallend voorbij en voor jou een hoop gestress. Maar goed het hoort er nu eenmaal bij. Weer wat later kwam mijn zoon op het idee om met jou naar het bos te gaan In  de auto Jippie! Eerst wilden we nog proberen of je ook bij hem  thuis wilde  dat zou zo makelijk zijn  dan konden we eens  wat langer blijven  en konden we Stony gewoon meenemen . FOUT! Na een poosje in de auto te hebben gezeten waren we bij zoonlief aan gekomen . Even het grasveld besnuffelen poot optillen en  dan naar binnen hoopten wij . Ons schaap dacht er toch iets anders over. Bij  het portaal aangekomen  ging de  staart diep tussen de poten  sluipend en piepen  deed je , je was zo bang…. misschien dacht je wel dat we je weer kwijt wide en kwam je van een flat af wij weten het niet. Het was niet gelukt dus hup weer in de auto en op naar het bos. Met kattenman waren we al eens naar het bos geweest in Soesterberg dat was er vlakbij. De grote vraag alleen waar in Soesterberg235

 

. Helaas heb ik nooit opgelet als  mijn broer ergens naar toe reed hij wist overal de weg dus waarom zou ik? Nu zeg ik stom stom stom…..Dan maar naar Zeist dat is toch een en al bos? Weer fout. Wat goed dat er borden langs de weg staan. Ook in Zeist was ik vaak genoeg geweest maar ook nu  weer niet opgelet. Maar goed na lang zoeken toch gevonden .Hond effe laten plassen en drinken en we konden gaan wandelen. Helaas liet het weer het  afweten en begon het te miezeren. Omdat dit voor ons een vreemd bos was zijn we op de  grote bospaden gebleven.Het voordeel van slecht weer is dat je weinig loslopende honden tegen komt. In totaal maar 1 een poedel. Een heel vriendelijk vrouw die onze witte een hondenkoekje wilde geven. Nou onze witte bedankte hij pakt dus echt niks van vreemden aan goed van hem hoor…

 

stoney-07.. De poedel moest hij effe besnuffelen maar er gebeurde gelukkig verder niks…. Bij het hertenkamp aan gekomen  kwamen we nog een klein hondje tegen met een oud baasje en dat beest was zo bang voor onze witte die liep echt helemaal om. Ach en dan te weten dat Stoney gek is op kleine hondjes.Wel leuk om te zien. Al met al was het toch een geslaagde dag ondanks de regen . En eenmaal thuis ….Stoney viel als een blok in slaap……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*