Hoofdstuk 44 het haantje

Hallo beste lezers en lezeressen Al een tijdje as baasje van Loppie ziek.we moesten veel naar ziekenhuis en iedere keer ging lop naar de vaste oppas verderop in de straat haar inmiddels tweede huis geworden Op onze vaste looproute  hoorden we een haan kukelen  huh Midden in het industrieterrein een haan ? En ja hoor we zagen hem lopen Een mooie spierwitte haan .De volgende dag ik had brood mee genomen in stukjes  zag ik hem weer lopen en ja jullie kennen mij al een beetje  Eens een dierenvriend altijd een dierenvriend

 

Dus ja ik gaf het diertje lekker broodje Het is toch zielig zo  n haan moederziel alleen Ik vermoedde dat i gedropt is .Er waren meerdere bewoners die het zielig vonden want vlak erbij ligt een drukke weg  Hij zou zomaar overreden kunnen worden . Moet er niet aan denken . Maar goed op een dag liep haantje vrolijk door de wijk te kukelen  Niet iedereen vind dat leuk want zodra het licht wordt maakt ie je wakker met zijn vrolijke gekukel .er en der kreeg ie te eten van graan tot brood en meneer haan zocht de mensen op .

 

Hij was dus duidelijk niet bang voor mensen  Maar ja iedereen was het er over eens hij hoort niet in een drukke wijk  te verblijven en een grote vang aktie kwam van d grond  De dierenbescherming deed niks die hadden zoiets van vang hem maar dan komen we als we tijd hebben  dus die konden we schrappen  Stel hij was gewond dan hadden ze gekomen maar niet voor ene gezond dier Jammer dat wel …De vang ploeg was mislukt want haantje liet zich echt niet pakken  helaas gaven de mensen in de buurt het op  en liep haantje weer vrolijk door de wijk te huppelen .  Maar opeens heeft niemand hem meer gezien of gehoord  heel vreemd  Waar is haantje gebleven mensen ???? Ik hoop dat ie de weg terug heeft gevonden  En loppie die was boos omdat haantje wel brood kreeg en zij niet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*