Hoofdstuk 46 loppie is jaloers

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het vorige hoofdstuk hebben lop en ik een moeilijke periode achter de rug  Ik heb het er nog steeds moeilijk mee maar lop schijnt het nu geaccepteerd te hebben dat baasje nooit meer terug komt …haar leven is ook  nu compleet veranderd Met boodschappen doen moet ze toch echt even alleen blijven en voorheen was dat nooit een probleem voor een uurtje of anderhalf . Nu als ik wegging bleef ze voor de deur liggen of ging op de bank zitten en wachten tot ik terug kwam…

 

Een vriendin van mij gaf het advies leg eens een overhemd van haar baasje op de bank waar ze altijd ligt En ja idd het werkte Nu gaat zee daarop liggen met de geur van haar  baasje en ik kan heerlijk rustig mijn boodschappen in huis halen  Vaak als ik nu op visite ga dan neem ik haar mee  Dan gaat ze daar op de bank liggen en is het goed.  Sinds kort komen we nu bij mijn vriendin over de vloer  en ja daar hebben ze en een poes en een logeerhond  Poes doet niks  die is een hond gewend  en de logeerhond  ach wat een schat was dat …

Lop die dacht eerst leuk een hondje even snuffelen  was o k Sjakie zo heet die hond  was in lops ogen best druk. Hij holde maarr achter een bal aan  nou dat is niks voor onze lop . Maar verder ging het goed   De volgende keer dat we er waren was sjakie er ook Even elkaar begroeten en het leek o k . wij gingen aan de tafel zitten om iets te doen  en lieten de honden hun gang gaan . Sjakie wilde in zijn mandje liggen  en ja hoor jullie raden het al Lop wilde ook in een mandje  Nou moeten jullie weten dat lop nooit in een mand ligt alleen maar op de bank …

 

Maar goed ze zetten er een mandje naast die van sjakie  Lop even erin maar bleef net zolang kijken en doen tot sjakie eruit ging en hup lop ging toen in dat mandje  Maar ja de lol was eraf dus lop zuchtte eens diep en ging  toen op de bank liggen Hoezo ze was jaloers ????  Maar ze gaat er wel aan wennen hoor Lop is best makkelijk die legt zich snel bij situaties neer …. gelukkig dat ze veel mee  mag bij mensen over de vloer dan hoeft ze niet zo vaak alleen te zijn Ik heb een grote  steun aan haar Ze blaft zelfs als de bel gaat Ook zoiets nooit gedaan  Ze beschermt mij nu  Ik vindt het lief van haar ze neemt de taak van haar baasje over ..De schat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*