Hoofdstuk 49 stoute lobke

Hallo beste mensen zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen is er veel veranderd de laatste maanden in het leven van  mijn lobke  en ik natuurlijk . Nu heeft ze enkel mij nog ….We proberen ons leventje weer op te pakken nu zonder de baas en mijn lieve man  Ik mis hem ontzettend maar daar gaat het nu niet over . Gelukkig heb ik nog steeds de vaste oppas van lop voor als ik eens weg moet ..

 

Zo ook die ene dag ik wilde een dagje naar mijn zoon toe  voor een verjaardag en uit eten …Dan kan ik haar niet zolang alleen laten  dus hup naar de oppas …Ik wilde nog even praten en we hadden vergeten de tussendeur te sluiten lop stond in de gang en ik voor de buitendeur ..IK hoorde wel honden voorbij lopen maar schonk er geen aandacht aan …Tot ik naar lobke keek en zag aan haar lijf dat ze erop af wilde gaan dus foute honden …..

 

Ik wilde haar tegen houden door haar aan de buikriem vast te pakken maar ipv vast houden  trok ik de sluiting los en weg was lop Ik schrok mij rot want ik zag over welke honden het ging ik zag ze in de verte Het was de koningspoedel die jaren terug op loppie af was gekomen met dreigend gegrom . Sindsdien mocht lop hun niet. De ander was een pitbull Oh was ik bang Ik schreeuwen LOPPIE NEE en wonder boven wonder liep ze terug  Ik zei nog snel ze was losgebroken sorry en liep snel terug .

 

Ik moest mijn trein halen dus ik had effe genoeg stress …….Gelukkig goed afgelopen Een paar dagen later ging ik op bezoek bij een kennis die ik leerde kennen via de honden Zij heeft een klein hondje en dat ging altijd goed …We gingen naar binnen  lop dook de bank op en de kleine ging op schoot bij mij de kruimels aflikken  die ik liet vallen  Nou dat had spike zo heet dat lieve hondje  nooit mogen doen blijkbaar .

 

Lop werd wakken en aangezien ik haar altijd in de gaten houd zag ik haar lip optrekken en waarschuwen naar spike  Ik schrok dit heeft ze nooit gedaan Pure jaloezie Ze accepteert hem maar wel op afstand Later gingen we samen de hondjes uitlaten en niks aan de hand .Pfffff ik blijf mij verbazen ……Ook die zelfde week at ik bij mijn vriendin  die net de kat lekkers gaf O.k  de kat stukje lop stukje Totdat de kat ook te dichtbij kwam toen waarschuwde ook lop de kat van weg wezen ….

 

We weten nu dat er niemand in de buurt van mij mag komen  en ook dat we niet de kat en hond  moeten voeren tegelijk …..En ik maar bang zijn dat lop zich niet kan verdedigen tegen katten omdat ze  al oud is Nou nu kan  ik dus met een gerust hart naar mijn oudste zoon gaan met drie katten want lop  die redt zich wel Lieve mensen zeg dus nooit dit doet mijn hond niet. Lop is het levende  bewijs dat je altijd  op je hoede moet zijn met dieren onder elkaar …….Maar ondanks alles houdt ik zielsveel van haar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*