Hoofdstuk 50 Lop speelt verstoppertje

Hallo iedereen  lop die is aan zijn tweede jeugd begonnen denk ik af en toe . Ze speelt ze is ondeugend en kan gelukkig nog steeds ver lopen met mij ………Op een dag was mijn vriendin bij mij en  mijn lop is gek op haar en na een tijdje moest ze weg  Logisch  ook zij heeft haar dingen te doen  Het kwam goed uit want lop gaf aan dat ze uit wilde Dan gaat ze voor de gangdeur liggen of als ik nog binnen  ben aandacht vragen door pootjes te geven en dingen te pakken die ze niet mag hebben Kussens bijvoorbeeld  dat soort dingen  Nou dan weet ik al  hoe laat het is …….

 

Ik liet haar dus uit en zei binnen tegen lop effe mijn jas halen hoor we gaan zo  En ik liet de gangdeur een stukje  open Dit doe ik wel vaker en dan blijft ze gewoon bij mij in de gang  of binnen zitten .. Maar nu komt het ik kwam binnen en geen loppie  Nou ik kreeg het spaans benauwd Mijn hemel waar is loppie  PANIEK ..Overal roepen geen lop Buiten gekeken had ik soms de voordeur niet goed dicht gedaan Mevr kan deuren open maken ….Of achter was die deur niet goed dicht ????

 

help lop valt aan

Ik achter gekeken maar alleen poekie de kat was er ..Weer roepen rammelen met brokken’Maar   nergens  was lop te vinden  Blinde paniek bij mij  Ik probeerde mijzelf tot kalmte te manen en belde ria mijn familie en vaste oppas …helaas of ik  had het verkeerde nummer of ze was er niet …..Dan mijn vriendin bellen Ik wilde met de auto  lop gaan zoeken Wie weet was ze diny achterna gegaan en zat ze onder een auto ! De ergste dingen  dwarrelden er door mijn hoofd …..

heb niks gedaan hoor

Of ze was richting het water gegaan  Oh nee ik wilde er niet aan denken wat er allemaal kan gebeuren ……Ik wilde net mijn andere schoen aantrekken tot ik gerommel boven hoorde  Nee he wat is dat nu weer  dacht ik nog . Maar toen viel het kwartje bij mij Ik keek naar boven en ja hoor heel onschuldig stond mijn viervoeter  op de overloop en begreep er niks van. Voorzichtig kwam ze naar beneden en ik knuffelde haar zowat fijn …..Lop die  begreep er niks van. Ik hoorde haar denken  mag ik dan naar boven en het logeerbed door elkaar halen ? Met de uitlaat was ik nog steeds aan het na trillen van de stress  Maar ….. ik heb weer een wijze les geleerd  Deur dicht houden altijd  pfffffff….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*