Hoofdstuk 52 lob is in de lappenmand

Zoals de meeste wel weten hebben we een rot jaar achter de rug Met veel tegenslagen en veranderingen  en vooral de veranderingen  pfff Ze zeggen wel eens je wordt geleefd het eerste jaar nou dat is ook zo hoor .Maar goed dank zij mijn lieve vriendin ben ik er aardig doorheen gerold En ik heb veel lieve mensen om mij heen Waar ik ook heen ging op visite lop was altijd welkom en kon daar gewoon op de bak liggen slapen .

 

Dat was geen enkel probleem In de nachten slapen we saam op de bank al een hele tijd ook toen man lief nog leefde Ik wilde hem niet wakker maken of pijn doen vandaar Toen man lief er niet meer was kon ik niet naar boven gaan .om in dat lege koude bed te stappen …Dus dan maar op de bank met loppie. Ik had al een hele tijd beloofd aan een mevrouw die ik was tegengekomen met uitlaten lop dat ik eens langs zou komen .Zij heet een mooie labrador sarah en die twee kunnen het goed saam vinden .

 

Dus die dag giing ik met lop daar heen lopen zo n klein half uurtje . Sarah was dol enthousiast toen ze mij en lop zag een was niet weg te slaan bij mij Lop  ging op onderzoek uit en had een doos gevonden met lekkers en ja hoor ze kreeg het open  Gelukkig houd ik haar altijd scherp in het oog dus was haar voor  Later ging ze heerlijk op d bank liggen slapen . Het werd tijd om de diertjes uit te laten  We gingen een flinke wandeling maken . Het was mooi weer dus heerlijk in het park gelopen ..

Gelukkig voor mij kwamen we geen loslopende honden tegen pfff  Bij ons huis namen we afscheid en hun gingen ook weer hun eigen weg naar huis  Er was ttot zover niks aan de hand  Lop dook de bank thuis weer op en was in diepe rust ….Het werd tijd voor haar laatste wandeling die avond   Ik vond al dat ze er wat langer over deed om op te staan maar ja in de avond heeft ze nooit zin om op te staan dus ik zocht er niks achter .

 

Met de riem om doen hield ze haar achterpoot omhoog ik dacht nog waarom er zit toch niks tussen ???Ik kijken maar kon niks ontdekken  We maakten een kort rondje want iedere keer hield ze haar achterpoot omhoog en wilde niet verder lopen   Vreemd ik was gelijk in alle staten . Snel naar huis dus  Met veel moeite klom ze op de bank en ging zzzz….Ik steeds maar kijken of ik iets zag Mijn bril opgezet en weer kijken ook met een loupe Maar ook nu kon ik niks vinden Een buurtbewoner waar ik al veel dingen mee hebt gemaakt met honden appte ik

 

Zij wist het ook niet gewoon gaan slapen en kijk morgen dan kun je een arts bellen …. Daarna belde ik mijn oudste zoon op misschien dat hij iets wist Ik dacht wat te hebben gezien aan haar poot maar ik was zo in de stress het kon ook zo  maar een haartje zijn of zo , Lop kan dan ook zo zielig kijken van vrouwtje help mij dan  maar ik kon haar niet helpen ……Hun wisten het ook niet .

 

De volgende ochtend kon ze amper van de bank af komen en heb ik haar gedragen eraf maar toen jankte ze wel  Dus geen goed idee de uitlaat was erg kort ze kon haar balans niet vinden met drie poten en viel iedere keer om We kwamen niet ver maar ze ging gelukkig snel haar poepje en plasje doen …Op drie  poten weer naar huis ieder stoepje was moeilijk oh wat had ik te doen met die lieve schat . Ik  mijn vriendin bellen n die ondernam gelijk stappen .

 

Ze kwam gelijk naar mij toe en had al een afspraak gemaakt voor de  dieren arts We konden om kwart over 9 terecht .De d a dacht aan haar knie dus voorlopig geen bank zitten en niet meer trap lopen voorlopig en rustig aan doen  Ik kreeg pijnstillers mee zodat ze geen pijn meer zou hebben  Het kan zijn dat ze een verkeerde beweging had gemaakt of verdraaid door van de bank af te springen  We weten het niet Wel is het zo doe voorzichtig  Als ze haar kniebanden scheurt kost het je duizenden euro s ,,,,,,

 

Hier schrok ik wel van  ze is al 11 en dan een operatie en ik had het voorbeeld van haar grote vriend amaro die is 8 en ook geholpen aan zijn kniebanden  en dat heeft een hoop geld gekost  en een hoop nazorg Ook mocht ik nog de eerste dagen niet ver lopen  pfff het zij zo alles voor mijn lieverd  Maar ja het niet op de bank zz dat wordt wat ze is al 11 jaar op de bank geweest en dan opeens mag het niet en snapt ze niet waarom nu opeens het verboden is. Ik heb heel de bank vol gebouwd met dingen zodat ze er niet meer op kon …

 

Ja maar wat nu ik heb een matras naar beneden gehaald en zijn daar op gaan liggen voor de nacht  Wonder boven wonder knapte ze op en oen ze weer eenmaal normaal kon lopen wilde ze ook de bank weer op Ja lop dat is effe afgelopen …Het viel ons op mijn vriendin en ik dat ze erg veel  aan het krabben was   Diny keek en schrok  Ik keek ook en schrok ook Helemaal kapot onder haar oksel en rood ook de laken op het matras onder het bloed  Wat nu weer ????? dat lees je in het volgende hoofdstuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*