Hoofdstuk 53 vervolg lop in de lappenmand

Zoals jullie gelezen hebben  was het nu het krabben van lop Mijn vriendin diny zag dat het dus helemaal rood was en ja hoor dit gebeurde dus in het weekend Dat zal eens niet zo zijn Maar goed ze maakte er een foto van en stuurde dat naar onze d a Ze is goed bevriend met haar vandaar.  Helaas die was niet thuis dus dan de noodarts maar  bellen …Die zei gelijk kan hot spot zijn Zoek maar op internet en bel maandag je eigen d a .

 

Nou hier had ik dus nooit van gehoord en opgezocht op het net  Kan door een infectie of insecten komen of een teek of een vlo maar dat kon niet want ik had haar pas in laten spuiten met anti vlo en teek. Dus bleef insecten over of stond er stress ja die heeft ze gehad met haar knie  We wisten het niet  Ze raadden ons aan talkpoeder erop te doen om de jeuk tegen te gaan want jeuk had ze hoor …..Dat weekend duurde zo lang en iedere keer op lop letten nee lop niet doen en hup in poederen maar weer .Het werden gebroken nachten

 

Die maandag heeft diny gelijk gebeld en we konden best vroeg komen .. Daar waren we weer  voor de zoveelste keer bij de d a. Gelukkig heeft lop geen hekel eraan om te gaan en is iedere keer weer  blij dat we gaan. Het was iets heel onschuldigs nl   gewoon een irritatie van de buikriem . Ik kon er een washandje onder doen of een oude sok dat het niet meer schuurde maar wel  stoppen met de poeder maar sudocreme erop smeren een genezende zalf wat droog was en niet vet dus ….

 

Gelijk had diny een oude spuuglap  geknipt en erop genaaid ziezo ook weer opgelost…Maar ook nu raadde de d a aan voorlopig geen trap meer te  lopen eerst goed laten genezen ….Dus dan maar in huis zitten en geen boodschap kunnen doen want of ze kan op de bank op  en zeker als de zon schijnt of ze gaat krabben. Dit betekent ook dat ik niet op visie kan bij mensen en ook niet bij mijn vriendin helaas .Ik neem geen enkel risico met haar want een operatie zit ik niet op te wachten  Ze is  best op leeftijd al heeft  ze een goede conditie maar toch Ik kan nog effe niet zonder haar en dan maar effe mijn vrijheid inleveren  Alles voor mijn lieffie Wordt vervolgd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*