Hoofdstuk 54 een angstig momentje

Hallo beste lezers allemaal  Wat we nu weer mee gemaakt hebben pffffff….Jullie weten van haar pootje en dat ze bij niemand meer op de bank mag he en dat gaat goed  Ik ben nu super voorzichtig  geworden mede door amaro haar grote vriend want die had wel de pech dat zijn kniebanden  wel  scheurde ….Maar goed we dwalen af …Ik liep zoals altijd heerlijk ontspannen naar de grond te kijken of er niks te eten lag ….

 

bij een buurtgenoot thuis met spike

amaro en lop

Lop en ik hebben een heerlijk rustig plekje gevonden waar we nu dus vaak liepen  al jaren hoor .Daar lopen enkel kippen en af en toe door de weeks mensen  met auto s en fietsers. Ik was er op een zaterdag en liepen nietsvermoedend  langs een parkeerplaats  Daaromheen waren er struiken dus je zag niet wie of wat er daar vanuit kwam Dus dan loop je nietsvermoedend  een staat er opeens een grote dog voor lops zijn neus  Nou mensen reken maar  dat mijn hart boem boem deed op dat moment Want beessie was tuurlijk los ……

 

Een man en vrouw met twee kids  daar was de dog van  de kids en vrouw die keken toe en ik al roepen nee  ga naar je baasje toe  ..Zegt die meneer doodleuk mevrouw hij doet niks hoor  zo maakt u het enkel erger Ja hallo lop houdt niet van grote honden daar is ze bang voor  Ik zei niks en duwde de hond weg maar ja die liet zich niet weg duwen ….Ik probeerde door te lopen maar meneer dog dacht daar anders over en sneed ons de pas af ….

plaatje is van internet maar effe vergelijken lop en dat kalf

Want nu merkte  ik aan lop dat ie erg nerveus werd mede door mij omdat ik weet als geen ander wat een dog kan doen  Lees de verhalen van barry maar brrrrrr Dus we stonden weer stil De eigenaar maar roepen en vloeken  en opeens dog schrok van de baas en liep weg en wat deed deed de  baas toen ???? Iets wat ik niet goed keur en er erg van geschrokken ben Hij gooide met de riem naar hem en reken maar dat dat hard aan komt ….

 

Bibberend ben ik met lop doorgelopen ik had er wel wat van kunnen zeggen  maar deed het niet Ik weet nooit wat ie doet als ik er wat van zeg dan is een afgelegen stukje niet leuk om te lopen …….Snel gingen we weer op weg naar amaro om ons verhaal te doen …. En een kwartier of zo later zagen we de fam met de hond aan de riem  voorbij komen pffffff Nu vindt ik het doodeng om daar weer te lopen maar zet toch door.

 

Ik laat ons weggetje niet afnemen door niemand  Eerst waren het de waakhonden waar ik bang voor was en nu dit weer Wanneer leren mensen nu eens om hun honden vast te houden zoals het hoort En zeker als ze niet goed luisteren  brrrrrr Zo dit was ons angstig avontuurtje hoop dat ons volgende avontuur leuker wordt Lieve mensen  nog een goed weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*