Hoofdstuk 57 weg angst

Tja zoals jullie hebben kunnen lezen corona he We maakten in het begin maar weinig mee .Soms wel dan kwamen we weer een loslopende hond tegen en die dagen erna steeds maar kijken of we hem niet zagen Maar ja het is niet anders…. gelukkig gaan weer veel dingen open en het schijnt de goede kant op te gaan ..Dus ook weer langzaam op visite bij mensen heerlijk hoor .Ik ga ook weer zelf de boodschappen doen in de zomermaanden effe weer fietsen en de kilootjes van binnen zitten er af zien te krijgen .

Veel winkels zijn al corona proof gemaakt en mag je zelf je karretje schoonmaken Andere winkels wordt het gedaan ..Overal strepen bij de kassa om afstand te houden Ik blijf het moeilijk vinden . Hoewel het wel een stuk minder leuk winkelen is hoor Je zit meer te kijken hoe je mensen kunt vermijden dan je boodschappen doen .

Zo gebeurde het zeker in het begin dat ik dingen vergat grrrrr Maar goed we hebben het over lop en niet over mij . Iedereen die lop kent weet dat ze voor veel dingen bang is En zeker voor scootmobielen . Nu kwam ik de laatste tijd steeds een meneer tegen met een hondje in een scootmobiel ……De eerste keren liep ik om groette netjes en liep door .

De volgende keer dat ik ze tegen kwam liet die meneer zijn hondje even snuffelen aan lop en het klikte meteen tussen die twee maar het mooiste voor lop was wel dat ze iets lekkers kreeg Nou voor een brokje of iets lekkers doet lop erg veel …… Ik had dit nooit verwacht Altijd was ze zoooooo bang voor die scootmobielen en al stonden de mensen stil dat ze kon snufffelen neeee ze was bang en daarom liep ik altijd aan de andere kant vna een weg dan die scootmobielen ..

Als ik nu die meneer tegen kom dan kwispelt ze vrolijk en gaat er naar toe want ze weet die meneer heeft iets lekkers bij hem en ik krijg ook En natuurlijk een nieuw hondevriendje ..Ik ben blij dat de angst overwonnen is ..Wat een hond en een brokje al niet kan doen om een angst te overwinnen Loppie blijft mij verbazen keer op keer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*