HOOFDSTUK 58 JALOERS

HALLO allemaal hier ben ik weer met een klein avontuurtje van jaloerse loppie Zoals jullie allen merken is het een rare wereld nu met corona …Het blijft soms moeilijk om afstand te houden vooral als je iemand tegen komt met een andere hond wat ook nog een vriendje of dinnetje is van lop .Ik probeer mij er zoveel mogelijk aan te houden maar het blijft soms lastig .Maar goed het gaat over lop nu In de winter heeft hier een rode kater in de tuin gezeten en wij wisten niet van wie die was.

Ik gaf hem eten en mijn schoondochter een kattegek die gaf hem de naam slomo maar dan op zijn duits uitspreken . Ze nam hem vaak naar binnen en hield hem goed vast ik heb vogels he En lop die vond het ok Ik denk dat het daardoor komt dat lop hem accepteert in de tuin ..Ook kwam er iedere dag een siamees ik weet die heet poekie en kwam verleden jaar ook al hier .

Ook die kwam iedere dag een hapje halen en ging weer weg …. Slomo bleef Het is een lief dier en inmiddels weten we ook dat hij achter in de straat woont .Nu is het inmiddels zomer geworden en de schuilplaats weggehaald Hij heeft een huis he Maar goed het weer werd beterder en lop en ik zaten veel in de tuin Zij op haar kussen en ik op de bank.De man van mijn vriendin had die gemaakt en ben er erg blij mee Slomo kent mij en wilde kopjes geven uit dankbaarheid denk ik dan Nou dat vond lop toch een stuk minder Die vloog op hem af en gromde alsof hij hem wilde bijten pfff..

Loppie toch waarom slomo toch ook lief ? Nou daar dacht lop toch anders over haar tuin haar vrouwtje opzouten …Ze accepteert hem in de tuin maar niet te dichtbij bij mij Die lop toch Ik was wel geschrokken hoor stel hij had hem gebeten pffffff Nou weer iets om rekening mee te houden Maar omdat ik alles weggehaald heb en slomo geen eten meer geef de rest van de dag gaat ie ook de rest van de dag weg …

De zomervakantie brak aan en ja hoor poekie komt weer iedere dag en nacht bjj mij Het bleek verleden jaar ook zo te zijn en poekie wil niet door een ander verzorgt worden dus komt ie naar mij Niet erg maar ja lop he Op een of andere manier mag hij hem niet en verjaagd hem iedere keer. Als lop naar buiten widel dan pakte ik poekie op en zette hem op de tafel dan kon lop naar buiten .

Poekie kwam dus en ging niet meer weg en ik zag al iedere keer een grote rode kat mar die verjoeg ik Twee katten is meer dan genoeg hi hi Poekie bleef dus ook de nachten in de tuin en lag op het bankje Niks aan de hand zou je zeggen maar ja lop he Als ik poekie niet weg zet verjoeg ze hem en was ook gemeen tegen hem maar het blijft haar tuin en ik ga haar niet binnen houden voor een vreemde kat die een huis heeft

.

Maar ja mijn dierenhart sprak weer en kat nummer 3 kwam heel mooi beest en nu zitten er dus drie katten te miauwen om eten in de vroege morgen Maar de rest van de dag krijgen ze niks en gaan maar naar hun eigen huis lop en ik moeten rustig kunnen zitten mocht het weer lekker worden Met die hittegolf moesten we ook binnen blijven was te heet en nnu is het te fris maar we hebben september nog en dan kan het ook nog lekker weer zijn …

Mijn lieve kameraadje mijn lieve loppie die zo lekker jaloers kan doen en mij wil voor haar alleen … Ik houdt zo ontzettend veel van haar en vindt het lief dat ze zo doet Wel jammer voor de katten maar ja na de vakantie is poekie weer bij zijn eigen huis en die mooie rooie geen idee waar die vandaan komt We gaan het zien allemaal ……….

One thought on “HOOFDSTUK 58 JALOERS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*