Hoofdstuk 59 De mooie kat

Hallo allemaal jullie hebben kunnen lezen over die mooie rode kat die ook een hapje kwam eten bij mij Nu er is er veel gebeurd hoor in de zomer …. Eerst kwam poekie niet meer heel vreemd de vakantie was over en ik dacht die is lekker naar huis naar zijn broertje Maar na twee dagen niks te hebben gehoord ben ik bij die mensen aan gaan bellen Nee poekie is niet thuis gekomen al drie dagen dus niet

Het is op de buurtapp gezet en iedereen zoeken maar geen reactie poekie is en bleef verdwenen Zo treurig dit Tot op de dag van vandaag geen spoor van de siamees ..Maar goed dit gaat dus over die mooie rode kat Ik heb foto s gemaakt van hem en ook op de app gezet maar ook hier geen reactie op ..Het is een heel lief dier geeft kopjes aan mij en wacht zijn beurt af om te eten want eten dat kan ie hoor .

Slomo is bang voor hem hij is te groot denk ik dan ..Dus eigenlijk heb ik nu nog maar 1 kat om te verzorgen …. Heel vaak zit ie verscholen in de tuin achter de hortensia s maar als ik hem roep ik noem hem lucky dan komt ie al naar mij toe Zo lief dan schrokt ie zijn eten op en weg is ie weer achter de struiken …

Zo gingen we de zomer door lop en ik konden gewoon naar buiten hij bleef dan kijken maar kwam de tuin niet uit Hij vertrouwde mij volkomen Een ding wist ik zeker dit lieve dier gaat niet de hele winter weer buiten door brengen De schuur wilde ie niet in hij wil dus niet opgesloten zitten en ook niet als ik de deur open liet hoor Ik had al een mandje gekregen van mijn vriendin en hij heeft er 1 keer in gelegen Regen of geen regen hij bleef in de struiken liggen …

We wilden een gouden mandje zoeken voor dit lieve dier en er was effe sprake dat mijn zoon hem wel wilde adopteren maar ja die heeft wel twee volwassen katten en een oudere kat van 17 jaar toen die geen opwinding mocht hebben …. Helaas de oudere kat kwam te overlijden en schoondochter wilde het liefste een kitten …

Nu kwam er een lieve buur die mij ff kwam helpen ergens mee en die had wel interesse in lucky Zijn vrouw gehaald die was ook meteen weg van hem en zo kwam ie bij mensen terecht die hem geweldig vinden ….Hij heeft zijn mandje gevonden en nu moeten zijn katten nog wennen aan die grote indringer Ik hoop dat alles goed gaat komen Voorlopig zit ie safe en niet meer in de regen en koude Wordt vervolgd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*