Hoofdstuk 60 Chocolade

Hallo alle lezers en lezeressen Nu weer eens met loppie in de hoofdrol .Helaas geen leuk avontuur voor haar …. het begon zo …. k eet graag een stukje chocolade die olifanten tanden Misschien kennen jullie die wel ..Ik breek ze dan in kleine stukjes en maak de verpakking open Heerlijk die dingen … Chocolade met nootjes Dus nu ook die zondag 15 november ….

Ik brak het in stukjes zoals altijd maak het open en er vielen twee stukkies op de grond dacht ik Snel opgeraapt voordat lop wakker zou worden …. We gingen lekker wandelen en na de uitlaat en te hebben gegeten kwam ze bij mij zitten op het matras Maar ze ging er weer vanaf en had iets geroken VOEDSEL. Ik dacht nog zeker een brokje maar ze kauwde er te lang op en ja toen gingen de alarmklokken rinkelen ….

Compleet in paniek belde ik john mijn zoon op en snikte Lop heeft chocolade op wat nu ???? Jana zijn vriendin gelijk een d a gezocht die op zondag zat en ze kwamen er aan van uit Amersfoort Ze hadden er eentje gevonden in nieuwegein en konden om zes uur terecht Dat werd een race tegen de .klok …. Eerst moest ze nog wat eten beschuit bonen wat ook maakte niet uit .

Lop snapte er niks van huh eten op dit tijdstip ? nou ja ik eet wel hoor … Onderweg nog gebeld we komen iets later verkeer e d dat was goed …. er mocht er maar 1 naar binnen en aangezien ik compleet van de kaart was ging john naar binnen…. Ze zou een prik krijgen om misselijk te worden zodat ze zou braken …Nou en dat deed ze …. Gelukkig had john een mondkapje voor dat verhulde de geur van het braken …

Beide zaten gewoon in de wachtkamer … Lop was echt zo ziek als een hond geworden … Ze had zelfs zo n erge buikpijn dat ze haar lijfje helemaal strekte zo sneu en dat allemaal door nalatigheid van mij oh wat voelde ik mij schuldig zeg …. Na een half uurtje wat een eeuwigheid leek kreeg lop weer een prik om de misselijk tegen te gaan de d a kwam regelmatig kijken hoe het ging en eindelijk 3 kwartier later kwamen ze naar buiten .

Wat zag lop er zielig uit en wat was ze moe John moest haar in de auto tillen en zee was zo blij mij weer te zien en ik ook om haar relatief gezond weer te zien Het gevaar was geweken Wel hadden ze een lichte hartruis gehoord en moest het ff met mijn eigen d a overleggen thuis mocht ze weer een klein beetje eten en de dag erna kleine porties ….

Mijn hemel wat was ik bang dat ik haar zou verliezen die avond maar de d a zei al als je binnen 4 uur komt is er nog wat aan te doen … Die nacht bleef ze bij mij liggen en de volgende dag steeds bij mij liggen of zitten en ik hoef maar ff naar de w c te gaan en hup lop gaat voor de deur liggen Ze is zo bang dat ik haar in de steek laat Maar dat is iets wat ik nooooooit zou doen Ze is mijn maatje waar ik zielsveel van houd .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*