Hoofdstuk 61 Coronastilte

Hallo allemaal ja het heeft weer effe geduurd maar er gebeurt ook zo weinig nu …. Ok wat kleine dingetjes en daar ga ik het nu over hebben Het was een raar jaar 2020 er mocht weinig ivm pandomie onze vrijheid werd beperkt er mocht geen vuurwerk gestoken worden winkels sloten hun deuren en zelfs de scholen moesten dicht en werd er thuis onderwijs gegeven …

Het vuurwerk verbod op zich was wel gunstig voor onze diertjes maar toch een oud en nieuw zonder vuurwerk nee niet leuk meer …. Nu zijn er bij ons in de wijk heel veel jonge hondjes bij gekomen en sommige daarvan vindt lop zelfs effe leuk maar dan moeten ze niet te druk worden hoor en blaffen dat sommige kunnen pfff niks voor oude lop dus

Sinds de komst van mijn kleindochter is lop gek op kinderen geworden en dat is voor de kleine mensjes best leuk Nu kunnen ze aan dieren wennen want lop is rustig en ze krijgt meestal iets lekkers dus ja beagle en eten is altijd goed hi hi .

Ook gaan we nog trouw iedere maand naar de d a voor de kliertjes uit te knijpen en gelijk de vlodruppels en teken te geven Dat gaat in een moeite door dus Nu met ik wel zeggen eerst was ze altijd blij als ze naar binnen mocht nu wil ze toch wel iets te graag naar de buiten deur ,,,Maar eenmaal binnen is het goed hoor …..Hoewel de laatste keer dat ik er was afgelopen maand moest ze toch weer ff janken meer van schiet jullie nu eens op ik wil mijn koekkie dan dat het pijn deed

Ze wordt dus wat onrustiger de laatste tijd maar d a kent haar door en door en weten hoe ze is het duurde haar dus te lang Mieppie ongeduld Verder op wat vetbultjes na gaat het gelukkig nog steeds goed met loppie Ik moet er ook nog niet aan denken aan de tijd dat ze er niet meer zou zijn Brr Ze is zo mijn maatje zo mijn lieffie en zo mijn allessie Latten we hopen dat lop nog lang bij mij mag blijven en dat de covid ok snel de wereld uit is zodat we weer ons eigen leven kunnen oppakken en weer mensen op visite mogen hebben

Of weer naar iedereen toe kunnen gaan de winkels weer in mogen tuincentra bezoeken met je huisdier of gewoon je eigen ding doen vrijheid dus Ik verlang soms zo naar een knuffel van mijn kids maar helaas nu krijg ik genoeg knuffels van mijn loppie maar toch he is toch anders Laten we hopen beste mensen dat alles weer snel bij het oude gaat worden dan beleven wij ook meer

2 thoughts on “Hoofdstuk 61 Coronastilte

  1. Laten we toch hopen dat er weer een normale tijd komt, een tijd van knuffelen … wat had ik mams nog graag geknuffeld maar ik wou haar beschermen … hoop dat deze nachtmerrie eens ophoud. Voor Lobke ook weer fijn om overal heen te kunnen, voor iedereen zou vrijheid weer zo fijn zijn, voor jou heel veel liefs en knoevel voor Lobke

    • idd helen voor iedereen weer normaal leven dit leven is voor niemand leuk en ja je wilde haar beschermen logisch had ik ook gedaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*