Hoofdstuk 62 Ook lop wordt ouder .

Zoals jullie weten was het een raar jaar met al die corona regels en het virus zelf .Weinig bezoek en ook minder naar mensen toe. Veel op afstand blijven van anderen en als je dan wandelt met lop is nog best een opgave hoor. Want eerlijk is eerlijk veel mensen houden zich er niet aan en lopen gewoon rakelings langs je heen . Ik baal daar wel van …… Maar goed het vaccin was ontwikkeld en we mochten geprikt worden …

Er was toen veel ophef over astra zenica en laat ik die nu net krijgen . Ja de keuze wel of niet doen werd moeilijk . Wel doen krijg je meer vrijheid en ben je beschermd Niet doen blijf je beperkt .. Na lang nadenken toch maar gedaan … De eerste dag al koorts en ziek jakkes Paar dagen later gelukkig over maar toen kreeg ik de griep erachteraan en hoesten hoesten hoesten niet normaal meer . Buren lieten de hond uit ik kon het niet door de koorts… Blij dat er mensen om mij heen zijn die mij hielpen Sommige kwamen met een pannetje soep aan of kibbeling allemaal heel lief …

Maar na die tijd toen ik op begon te knappen was lop ineens heel oud aan het worden. Ze bleef veel stil staan als ik ging wandelen en de ritjes werden ook korter ze wilde niet meer. Ik maakte mij daar best zorgen om ….. Die week moest ik toch naar de d a voor maandelijkse uitknijpen van de klieren en vroeg het . Nu blijkt dat haar hartruis erger is geworden en daardoor eerder moe is ….. Haar raad was laat lop beslissen waar ie heen wilt lopen stopt ze ga terug of neem kortere rondes …..

Dat doe ik nu dus ook we lopen twee maals daags langere rondes en de rest kort .Ze wordt volgende maand ook al dertien en dat moet ik ff niet vergeten . Ik geniet iedere dag van haar en blijf goed voor haar zorgen dat ze een mooie oude dag heeft waarin ze weinig alleen hoeft te zitten We houden van elkaar…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*