Hoofdstuk 62 een middagje op visite bij zoonlief

Hallo iedereen Als eerste moet ik vertellen dat ik sinds een paar weken alweer merk dat lop doof is . Ze reageert niet meer als ik een ei of zo afpel ze hoort niet als ik eten maak voor haar Al die kleine dingen Of als we buiten lopen dan hoorde ze altijd als er iemand achter ons liep Lop had daar een hekel aan en bleef wachten tot ze voorbij waren Dit merkt ze allemaal niet meer Alleen de harde geluiden zoals een trein of een portier dat hard dichtgegooid wordt daar schrikt ze van .

Wat zal haar wereld klein zijn geworden en wat zal het een stilte zijn voor haar Ook als ik nu boodschappen ga doen blijft ze waken tot ik terug kom en gaat dan pas zzz. Ik vindt het erg voor haar Gelukkig is nog vrolijk eronder en snuffelt nog wat graag aan al die luchtjes onderweg …….. Maar dit effe tussendoor ik wilde het hebben over een ons middagje uit naar mijn zoon en familie …Mijn kleindochter was jarig geweest en omdat mijn zoon en ik beide verkouden waren stelde we het een week uit ….

Nu heeft mijn zoon drie katten en die kunnen niet tegen lop ze plassen overal waar lop gezeten heeft en ze zijn drukker hangen aan zijn staart dus ik zag er best tegen op Ik had geen oppas die dag ja vakantie tijd he Maar goed ik mocht hem meenemen .. Hij had de katten in een kamer opgesloten en lop mocht overal lopen Maar ja ik heb geen rust als ik lop niet zie En terecht ik hoorde opeens een lawaai en ja hoor loppie had het kattevoer wat ik al weggezet had gevonden en met zijn poot omver geschopt Het was feest voor haar Helaas van korte duur want ik was er gelijk bij pffff

Even later ja hoor had ze alle papieren die op een stapel lagen omver geschopt want misschien lag er nog wel een brokje onder . Ik vond het niet leuk normaal als ik haar mee neem gaat ze liggen en klaar geen hond meer aan haar . Maar goed we zijn een paar keer uitgeweest met haar en kleinkind ook gezellig mee Nu is lop een hond die niet snel in een vreemde omgeving haar plasje doet laat staan ontlasting Maar na lang lopen en lopen eindelijk een plasje Later was ze moe en ging redelijk liggen tot we gingen eten ja eten en een beagle dan zijn ze wakker hi hi

Na het eten naar huis we werden weggebracht met de auto en ja hoor in de auto ging lop slapen ..Thuis nog ff uitgeweest en gelijk op het bekende veldje poepen en plassen De volgende dag heeft ze veeeeeeel geslapen maar het was een leuke dag ondanks dat lop ondeugend was Helaas waren de katten weer aan het plassen dus volgende keer maar oppas regelen hi hi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*